Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija digitalnih proizvoda (žetona) koji su ponuđeni na ovim stranicama. www.MaliOglasi.com internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima.

Trgovac je "Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka", a kupac je posjetilac ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu digitalnih proizvoda (žetona), pošalje je trgovcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, SMS porukom, žiralnom uplatom ili lično.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje digitalne proizvode (žetone) putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči digitalni proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, uključujući PDV.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa, žiralnom uplatom na broj računa 5672411100041361 kod ATOS BANK A.D. Banja Luka, SMS porukom (m:tel mreža), ili lično u prostorijama trgovca ""Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka"" na adresi: Cerska 38. Banja Luka (Starčevica).

ISPORUKA

S obzirom da je predmet trgovine digitalni proizvod (žetoni), kupcu će po uspješno evidentiranoj uplati na njegov korisnički nalog biti doznačen iznos kupljenih žetona te će o detaljima transakcije biti obavješten putem imejla.

Ako kupac ne primi digitalnu robu (žetone), ili obavještenje o uspješnoj kupovini u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska greške i ispravljanja iste.

REKLAMACIJE

Trgovac se obavezuje isporučiti digitalne proizvode (žetone) koji su tehnički ispravani te odgovaraju opisu digitalnog proizvoda navedenom na "www.malioglasi.com". Slika koja ilustruje digitalni proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu digitalnog proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Ako kupac ne bude u mogućnosti obaviti preuzimanje digitalnog proizvoda zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru trgovca, trgovac se obavezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnošću za preuzimanje, za što kupac ne snosi nikakve troškove.

U slučaju da kupac ni tada ne bude u stanju obaviti preuzimanje digitalnog proizvoda (žetona) koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru trgovca, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavca koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji.

U slučaju da kupac ne može preuzeti digitalni proizvod (žetone), a tehnički problemi nisu vezani za trgovca, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe trgovac ne snosi nikakvu odgovornost i nije dužan kupcu omogućiti preuzimanje ili isporuku robe bez naknade.

Kupac je u roku od 5 (pet) radnih dana dužan preuzeti digitalni proizvod, nakon toga više neće moći, bez obzira što je izvršio uplatu, preuzeti proizvod. U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve reklamacije.

UOPŠTE

"Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka" zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijeniće se na korištenje www.MaliOglasi.com stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža "www.MaliOglasi.com" Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. "Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka" nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam "Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka" nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, "Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka" ne može garantovati da će usluge na www.MaliOglasi.com odgovarati Vašim potrebama.

"Menadžer kompanija d.o.o. Banja Luka" takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail: [email protected] kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Sajt MaliOglasi.com koristi kolačiće u cilju unapređenja usluga koje pruža. Prikupljamo isključivo osnovne podatke koji su neophodni za prilagođavanje sadržaja i oglasa te nadzor rada sajta. Podaci o korisnicima su strogo zaštićeni. Daljim korišćenjem sajta MaliOglasi.com podrazumjeva se da ste saglasni sa upotrebom kolačića.