Ukratko o nama Mi smo Tahograf d.o.o. Iskreno se brinemo o kvalitetu proizvoda i zadovoljstvu naših klijenata. Pažljiv odabir partnera garancija je pružanja kvalitetnih usluga.   Kompanija posluje od 1999.…
  PUMPA ZA ULJE GORIVO NAFTU DIZEL B-M 25 ROVER PUMPA ZA ULJE GORIVO NAFTU DIZEL B-M 25 ROVER
  PUMPA ZA ULJE GORIVO NAFTU DIZEL B-M 25 ROVER
  KM 300.00
  Ova prodavnica još uvijek nije objavila ni jedan oglas. Molimo Vas da navratite kasnije

  Ukratko o nama

  Mi smo Tahograf d.o.o.

  Iskreno se brinemo o kvalitetu proizvoda i zadovoljstvu naših klijenata. Pažljiv odabir partnera garancija je pružanja kvalitetnih usluga.

   

  Kompanija posluje od 1999. godine, a primarna djelatnost nam je servis, ugradnja i baždarenje svih vrsta i tipova tahografa i taksimetara te servis kilometar satova. Bavimo se prodajom dijelova i opreme za sve vrste tahografa i taksimetara, nudimo uslugu arhiviranja i analiziranja podataka sa uređaja za evidentiranje radnih vremena i odmora vozača, a od skoro vršimo i edukaciju vozača, menadžera voznih parkova kao i inspekcijskih službi.

  Za detaljnije informacije o firmi pozovite na 065 274-000. 

  Adresa: CARA DUSANA 158 TRN LAKTASI
  Grad: Laktaši
  Država: BIH
  Kontakt telefon: 065 274-000
  Kontakt E-mail: [email protected]
  Sajt MaliOglasi.com koristi kolačiće u cilju unapređenja usluga koje pruža. Prikupljamo isključivo osnovne podatke koji su neophodni za prilagođavanje sadržaja i oglasa te nadzor rada sajta. Podaci o korisnicima su strogo zaštićeni. Daljim korišćenjem sajta MaliOglasi.com podrazumjeva se da ste saglasni sa upotrebom kolačića.