Menadžerova prodavnica je pogodan način za istaknuto oglašavanje proizvoda, usluga, prodaje ili potražnje Vašeg preduzeća, agencije, samostalne radnje, na jednom mjestu.

Popunite obrazac, otvorite Vašu prodavnicu i prvih trideset dana BESPLATNO postavljajte oglase koristeći poklon dobrodošlice – 1.000 Menadžerovih žetona.

Poslaćemo Vam ugovor poštom i nakon što nam pošaljete ovjeren primjerak, početkom svakog mjeseca dopunićemo Vaš budžet do količine od 3.000 žetona!

Po isteku perioda besplatnog korištenja, za minimalnu mjesečnu naknadu od 50 KM ili u protuvrijednosti od 25 Eura za uplate iz inostranstva, poklanjamo Vam 3.000 Menažerovih žetona mjesečno za oglašavanje na našem sajtu. Neiskorištene žetone u tekućem mjesecu, dopunjavamo do količine od 3.000 žetona početkom slijedećeg mjeseca.

Naravno, ostaje mogućnost da UZ POSEBAN POPUST samo za vlasnike prodavnica, nabavite dodatnu količinu žetona ukoliko Vam to zatreba.

Prodavnicu mogu otvoriti isključivo pravna lica iz Bosne i Hercegovine i inostranstva.

Ako ste već registrovan korisnik našeg oglasnika, klikom na link REGISTRUJ PRODAVNICU, nakon nekoliko koraka svi Vaš aktivni oglasi pojaviće se u Vašoj novoj prodavnici.

Postavite logotip Vaše firme, uz opis djelatnosti i proizvodnog/prodajnog programa ili usluga. Dodajte do 20 fotografija uz svaki oglas.

Logotip Vaše firme će biti istaknut na naslovnoj strani oglasnika sa linkom na sadržaj prodavnice.

Po zaključenju ugovora redovno ćemo Vam poštom slati račune za žiralnu uplatu a ovisno o prometu, početkom nove kalendarske godine, darovati dodatne količine Menadžerovih žetona.

Ugovor zaključen na godinu dana, sa mogućnošću/rokom otkazivanja od 30 dana, ne obavezuje Vas na određeni vremenski period ali uplatama za duži vremenski period, ostvarićete značajne popuste i do 30% na godinu.

Svakodnevno radimo na usavršavanju naše platforme i uskoro ćemo biti u mogućnosti da Vam besplatno ponudimo niz novih pogodnosti uključujući onlajn prodaju i poštansku dostavu kupcima.

Više informacija potražite na našoj stranici Često postavljena pitanja.

U slučaju potrebe, ne ustručavajte nas kontaktirati putem mejla: [email protected]. Nastojaćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.


S poštovanjem,

Menadžer kompanija

direkcija

Sajt MaliOglasi.com koristi kolačiće u cilju unapređenja usluga koje pruža. Prikupljamo isključivo osnovne podatke koji su neophodni za prilagođavanje sadržaja i oglasa te nadzor rada sajta. Podaci o korisnicima su strogo zaštićeni. Daljim korišćenjem sajta MaliOglasi.com podrazumjeva se da ste saglasni sa upotrebom kolačića.